Avís legal

INFORMACIÓ DE LA SOCIETAT

A fi de complir les disposicions previstes en la Llei 34/ 2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació, els indiquem les dades identificatives del titular d’aquest lloc web:

  • Titular: “ARRAZAOS, S.L.U.”
  • N.I.F.: B-66622556
  • Domicili social: PLAÇA TETUAN 3 BAIXOS, 08010 BARCELONA.
  • Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 45035, foli 70, fulla B-474972.
  • Email: comunicacion@365obrador.com

OBJECTE

El present Avís Legal regula l’accés i ús per part de qualsevol usuari (d’ara endavant, el “Usuari” o els “Usuaris”) de les pàgines que integren el Lloc web del Titular, així com els continguts i serveis que en elles s’inclouen.

RESOLUCIÓ DE DISPUTES EN LÍNIA

D’acord amb la llei vigent, ARRAZAOS, S.L.U. està obligada a informar els Usuaris sobre l’existència de la plataforma europea de resolució de disputes en línia, que pot utilitzar-se per a la resolució de disputes sense necessitat de recórrer a un tribunal. L’obertura de la plataforma és competència de la Comissió Europea. Trobarà la plataforma europea de resolució de disputes en línia en: https://ec.europa.eu/consumers/odr

COPYRIGHT

Les pàgines d’Internet de ARRAZAOS, S.L.U. presenten continguts com a imatges, fotos, gràfics, logotips, vídeos, pel·lícules, arxius d’àudio i text. Tot aquest material és propietat de ARRAZAOS, S.L.U. i està protegit per les disposicions dels drets d’autor, dret de marca, dret de disseny i drets personals en virtut del dret Español.

ARRAZAOS, S.L.U. permet la visualització i descàrrega de tot el contingut dels seus llocs web sense autorització exclusivament per a l’ús personal privat, així com per a altres fins no comercials sempre que no es facin canvis substancials. La reproducció per a la venda o un altre ús comercial està prohibida.

DESCÀRREGA

En la mesura en què es proporciona el programari per a descarregar, la Companyia assumeix la responsabilitat només per la falta de característiques de la garantia, la negligència en les obligacions importants, entesa com a negligència greu de les obligacions o danys culpables a la salut.

MODIFICACIONS DE LES CONDICIONS D'ÚS I DELS CONTINGUTS

El Titular es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, els termes i condicions de l’Avís Legal, publicant tals modificacions en el Lloc web.