Grup 365 obrador col·labora amb el club natació barcelona en la festa de presentació dels seus equips oficials

  • L’aliança se circumscriu a l’acord de col·laboració continuada que la cadena de fleques i cafeteries, fundada l’any 2000 a Barcelona, manté amb el reconegut club de la ciutat comtal.

Barcelona, 12 de novembre de 2023 – la cadena de fleques i cafeteries 365 Obrador participa, un any més, en la festa de presentació dels més de 400 esportistes federats pertanyents al Club Natació Barcelona.

Desfilades, presentacions i premis per als esportistes amb trajectòries rellevants han marcat la festiva jornada que ha reunit a més de 800 persones i que s’ha celebrat en les instal·lacions del club. Entre altres personalitats destacades, l’esdeveniment ha comptat amb la participació de la nadadora olímpica Mireia Belmonte, que enguany passa a formar part de l’elenc d’esportistes del CNB i que, encara que no ha pogut ser a la festa, sí que ha pogut connectar-se en directe i dirigir unes paraules al públic.

Amb aquesta nova col·laboració amb el Club Natació Barcelona, la cadena reforça la seva aposta per aquelles iniciatives relacionades amb l’esport i els hàbits saludables. En aquest sentit, continuant amb aquesta línia estratègica, les sinergies amb el CNB coincideixen perfectament amb els valors fundacionals de la companyia basats a fomentar hàbits alimentaris saludables i en promoure l’esport en persones de totes les edats.

Search