365 Obrador i Fundació Aura col·laborem per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual

365 Obrador som una organització construïda des del profund respecte cap a les persones. Creiem que construir una societat justa i humana és una labor en la qual hi hem de col·laborar tots, i considerem que la millor manera de fer-ho és units.

Cada 3 de desembre se celebra al voltant del món el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat. L’Assemblea General de les Nacions unides va establir aquesta data l’any 1992 mitjançant la resolució 47/3 amb l’objectiu de promoure els drets i el benestar de les persones amb alguna mena de discapacitat en tots els àmbits de la societat, així com conscienciar sobre la seva situació en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Fomentar la inclusió de la discapacitat és una condició essencial per a respectar els drets humans i per a construir una societat equitativa i justa. També és una de les qüestions clau per a complir l’objectiu de “no deixar a ningú enrere” de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. Això ho tenen molt present tots els membres de Fundació Aura, entitat amb la qual col·laborem des de fa més de 5 anys per a incentivar la inclusió a la vida laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

 

365 Obrador col·laborem amb Fundació Aura des de 2016

Des de l’any 1989 la Fundació persegueix la missió de millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual a través de la inclusió social i laboral. Per a aconseguir-ho, utilitzen la metodologia “Treball amb Suport” sent pioners en la seva implementació i desenvolupament a Espanya.

La nostra col·laboració es va iniciar l’any 2016 quan l’Ana Maria es va incorporar al nostre equip com a auxiliar de cambrera on continua treballant actualment. Dos anys més tard ho va fer l’Arnau com a auxiliar de cuina i el Carlos com a auxiliar de cambrer. L’any 2020 malgrat la pandèmia vam incorporar al Víctor i un any després a l’Arantxa, tots dos com a auxiliars de cuina. En el mateix any el Manel es va entrar a formar part del nostre equip com a auxiliar de neteja i enguany hem incorporat a la Nerea com a auxiliar de cambrera.

Estem orgullosos de poder dir que a 365 Obrador hem ajudat a incorporar al mercat laboral a un total de 12 persones amb discapacitat intel·lectual, de les quals 7 continuen treballant amb nosaltres.

Gràcies al treball conjunt amb Fundació Aura hem pogut canviar la vida de moltes persones oferint-los unes condicions laborals dignes. Treballem junts en una mateixa direcció per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8, Treball Digne, i número 10, Reducció de Desigualtats.

 

Com aportar el teu granet de sorra per a ajudar a les persones amb discapacitat?

En un dia tan assenyalat com és el d´avui volem donar visibilitat no només a la increïble labor que realitza la Fundació Aura per a les persones amb discapacitat intel·lectual, sinó també animant-te a aportar el teu granet de sorra i contribuir a construir una societat més amable.

Pots començar oferint la teva ajuda i suport a aquelles persones del teu entorn que pateixin algun tipus de discapacitat.

També és considerem molt positiu donar visibilitat a la labor de fundacions i entitats dedicades a millorar la qualitat de vida de les persones compartint el seu missatge amb amics, familiars i coneguts.

T’animem a descobrir el teu costat més altruista!

Search