365 Obrador obre un nou establiment a Salou

  • La cadena de fleques i cafeteries fundada l’any 1999 a Barcelona inaugura el primer establiment a Salou i segueix així el seu projecte d’expansió a Tarragona.

Salou, 22 de maig de 2024 – La cadena de fleques i cafeteries 365 Obrador continua el procés d’expansió i obre el seu primer establiment a Salou (Tarragona). Amb aquest, la companyia amplia la seva presència a la província de Tarragona després d’inaugurar la botiga de Reus el mes de gener passat.

Amb l’obertura d’aquest nou establiment, ubicat al centre de la població, a tocar de les escoles  i molt proper al Centre d’Atenció Primària (CAP), la cadena aconsegueix situar-se dins el nucli comercial i gastronòmic de Salou i seguir així amb l’objectiu d’apropar-se als barris per oferir serveis de cafeteria als veïns garantint una perfecta relació qualitat – preu apta per a totes les butxaques.

Com ja avançàvem a principis d’any, amb la inauguració de l’establiment de Salou, 365 Obrador segueix el full de ruta establert respecte el procés d’expansió en províncies com Tarragona i Lleida en las que no hi ha presència, així com la comarca del Vallès Occidental i la costa del Garraf en les que tot i ser-hi, vol potenciar la presència de la cadena de cafeteries i fleques. En aquest sentit, la nova botiga de Salou disposa de 188 metres quadrats distribuïts en taulell de venda i atenció al públic i espai de restauració amb capacitat de 85 persones. L’espai compta, també, amb una terrassa.

Amb una plantilla directa i indirecta propera als 1350 empleats distribuïts entre les seves 183 botigues (a tancament 2023) i l’obrador central, 365 ofereix dos models de negoci distintius: botigues de pa amb cafeteria abastides diàriament des de l’obrador central a l’Hospitalet de Llobregat, i establiments amb obrador propi on s’elaboren a diari els productes frescos que tant aprecien els seus clients.

 

365 Obrador Salou

Adreça: Carrer Barcelona, 50, Salou

Search