5 receptes d’entrepans ideals per la tornada a la rutina

Descobreix les nostres 5 propostes de receptes d’entrepans deliciosos per a començar el nou curs amb energia! A 365 sabem que de vegades pot ser difícil tornar a la rutina després de les vacances… Per això volem inspirar-te per a començar aquesta nova etapa amb il·lusió!

Tots els tipus de pa que esmentarem a continuació els pots trobar als nostres forns de pa. Els elaborem diàriament en els nostres obradors propis amb ingredients de la millor qualitat perquè gaudis des de casa dels seus sabors i textures.

Pa d’oli amb roast-beef

La barra d’oli es caracteritza per la seva suavitat i tendresa. La seva escorça és fina i la molla és molt esponjosa per la qual cosa és ideal per als més petits de la casa. Banyat en oli d’oliva natural obté el seu característic sabor que combina a la perfecció amb una àmplia varietat de productes.

En aquesta ocasió, utilitzarem un ingredient molt tradicional a Anglaterra i altres països de parla anglosaxona: el roast-beef. És un tall de bou molt tendre que es cuina durant hores en el forn i popularment se serveix els diumenges acompanyat de patates o verdures. Els entrepans i sandvitxos de roast-beef s’elaboren tradicionalment amb les sobres del dia anterior encara que avui dia el comercialitzen llest per a consumir.

Pots elaborar-ho de manera senzilla o afegir-li altres ingredients com ceba, rúcula, cogombret, mostassa o rave picant, el més tradicional.

Xapata de pollastre arrebossat

Un dels entrepans més populars en 365 són les xapates de pollastre arrebossat. Pots obtenir-los directament en qualsevol dels nostres establiments o preparar-ho a casa amb els ingredients que més t’agradin.

El pa de xapata és ideal per a aquesta mena d’entrepans més contundents per la suavitat de la seva molla esponjosa i alveolada i el gruix de l’escorça, cruixent i enfarinada. El seu alt contingut en hidrats de carboni actua com a combustible per a l’organisme, per la qual cosa aquesta és una recepta perfecta per a tenir energia durant tot el dia.

Nosaltres ho preparem amb talls de pollastre arrebossat, enciam, tomàquet i maionesa, encara que pots preparar una vinagreta i afegir altres ingredients com a formatge, ceba o cogombre.

Entrepà nòrdic de pernil ibèric amb formatge brie

El pernil ibèric és sens dubte l’ingredient estrella per a elaborar entrepans a Espanya. A més, el pa nòrdic és per a nosaltres una de les opcions que millor combinen amb aquest embotit i pots trobar-lo en dues grandàries diferents perquè el preparis a la teva mesura. Acompanya-ho de tomàquet i oli d’oliva per a gaudir del sabor més original!

Xapata de truita de patates

Una recepta d’entrepà clàssic que pots trobar en qualsevol racó del nostre país. La tradicional truita de patates en un pa rústic. L’escorça gruixuda i cruixent del pa contrasta amb la tendresa de la truita. Acompanya-ho d’un rajolí d’oli d’oliva per a donar-li l’últim toc necessari per a gaudir de veritat.

Pa de coca amb tomàquet i formatge fresc

Aquesta saludable recepta és ideal per a qualsevol moment del dia. El pa de coca és lleugerament pla, amb una escorça fina i cruixent i una molla molt airejada. És lleuger i pot anar acompanyat d’una àmplia varietat d’ingredients. En aquest cas, et proposem tallar tomàquet i formatge fresc a rodanxes i afegir-li un rajolí d’oli d’oliva i una mica d’orenga. I a gaudir!

Vols un tip per a pujar de nivell aquest entrepà? Enforna el pa durant uns minuts per a aconseguir una textura més cruixent!

Més receptes d’entrepans originals

Si vols descobrir més receptes d’entrepans originals no et perdis les nostres actualitzacions en el blog!

Search