Beure per creure, descobreix les nostres noves begudes

A 365 Obrador estem que ens sortim! Si fa poc presentàvem la nostra nova gamma de productes vegans, fets amb margarina i proteïna vegetal, ara et presentem les noves begudes llestes per acompanyar-te tots els dies de primavera ?

Ens agrada innovar, però encara ens agrada més deixar-te amb la boca oberta. És així com hem incorporat una selecció de begudes calentes que et deixaran sense paraules i et trauran la set ? i, és que a 365  Obrador tenim aquell què que et resultarà impossible treure’ns del teu cap.

La nostra nova oferta inclou un vibrant matcha latte, una fusió refrescant entre el té matcha i la llet que despertarà sensacions oblidades a aquells que el tastin. També, incorporem el reconfortant chai latte, una barreja de té negre i espècies aromàtiques d’aquelles que transporten a terres exòtiques amb tan sols olorar-les.

Ets més de dolç? En aquest cas també tenim opcions per a tu. Hem fet una col·laboració amb ColaCao amb l’objectiu de crear el CaféCao, una explosió de cafè camb la dolçor de la xocolata que satisfarà tots els teus antulls. I és clar, com ens anàvem a oblidar del clàssic Macciato, una barreja simple però elegant d’espresso i espuma de llet que ressalta tota la potència i puresa del cafè.

Uneix-te a nosaltres en aquest viatge i descobreix el que hem estat tramant aquests últims mesos. T’esperem al teu 365 Obrador més proper per explorar junts aquests nous sabors!

Search