Bona Pasqua i bona mona!

Abril està a tocar, saps que vol dir això? Doncs que s’apropa una de les celebracions més esperades: la Pasqua! Y quina millor manera que rebre-la amb una de les mones que a 365 Obrador hem preparat per a tu?

Amb opcions i mides diferents tenim per a tots els gustos, però el que realment les fa especials és la possibilitat de personalitzar-les i decorar-les amb el teu nom, convertint-les així en un regal únic.

Algunes novetats

2024 arriba amb novetats per a 365 Obrador. És així com aquesta Pasqua hem volgut fer una cosa especial: piruletes de xocolata totalment personalitzables. En elles gravarem el nom de la persona que vulguis i aconseguiràs sorprendre’ls a tots.

A més, aquest any hem volgut fer quatre mones de diferents gustos per a que cada un esculli la seva preferida. Des de la nostra característica nata que mai passa desapercebuda, passant per una mona feta tota sencera de xocolata, fins a gustos més clàssics con la crema cremada o la sara, amb quina et quedaràs?

Reserva que volen

Ens permets un consell? No esperis a l’últim moment per fer-te amb la teva mona, apropa’t al teu 365 Obrador més proper i reserva la teva per a no quedar-te sense ella. Però si no pots anar, no et preocupis, tenim la solució per a tu! Reserva-la a través d’aquest enllaç i fes-te amb ella abans que ningú.

Search