Celebra el dia més romàntic de l’any amb els sabors de 365 Obrador

Al febrer els carrers es vesteixen de color vermell i rosa per gaudir del dia més romàntic de l’any: Sant Valentí. En aquest dia, celebrat per tots els romàntics del món, 365 Obrador amplia la seva gama i incorpora nous productes a la seva àmplia selecció d’ofertes i varietats: Joanets i galetes de Sant Valentí, així com uns pastissos de xocolata i maduixes que endolciran les teves cites.

Opcions per a qualsevol romàntic

Els Joanets de 365 Obrador són una opció que mai passa de moda. Amb una massa de pasta de full delicadament enrotllada, banyada en mantega i pintada amb xocolata rosa, aquest dolç es converteix en el complement perfecte per les teves cites de Sant Valentí. La seva presentació afegirà un toc de romanticisme en el teu diu, creant una atmosfera acollidora.

Les galetes en forma de cor i decoracions romàntiques són l’altra incorporació de 365 per aquesta data. Amb gust a mantega i colors rosats, seran les companyes perfectes per aquest dia con l’amor està a tots els racons.

Amb tu en els teus moments romàntics

La nova oferta de 365 Obrador ofereix una oportunitat per gaudir i compartir el teu temps amb aquelles persones a les que estimes. Sant Valentí no es tracta només d’amors romàntics, tot l’amor és acceptat i celebrar en aquest dia. Aquests dolços simbolitzen aquells moments significatius de compartir un petó, una abraçada o una mirada amb aquells a qui estimes.

La versatilitat d’aquests productes permet adaptar-se a diferents paladars i preferències gastronòmiques, des de sabors tradicional fins aquells més innovadors i sorprenents. A més, la seva qualitat artesanal garanteix que cada mossegada sigui una experiència única.

A 365 Obrador volem acompanyar-te en els teus moments més especials i ajudar-te a crear records juntament amb els teus. Apropa’t a la teva botiga més propera i deixa que els nostres Joanets, pastissos i galetes de Sant Valentí sigui l’elecció perfecte per endolcir el teu dia més romàntic.

Search