Col·laborem en el Family Day de Lovaas Foundation!

A 365 Obrador estem orgullosos d’haver participat en el Family Day de Lovaas, un esdeveniment dedicat a les famílies de nens amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) organitzat per Lovaas Foundation.

El Family Day és un esdeveniment anual, organitzat per Lovaas Foundation, que busca brindar un espai de suport, informació i unió per a les famílies que tenen fills amb TEA. La Fundació Lovaas, reconeguda per la seva dedicació a millorar la qualitat de vida de les persones amb trastorn autista, organitza aquest dia amb la intenció de proporcionar recursos i activitats que ajudin a les famílies i fomentar un sentit de comunitat.

El Trastorn de l’Espectre Autista és una condició neurològica que afecta la comunicació, la interacció social i el comportament de les persones. El suport a les famílies amb membres amb TEA és fonamental per a millorar la qualitat de vida dels qui el pateixen i per a promoure una societat inclusiva i comprensiva.

En el Family Day de Lovaas, 365 Obrador va oferir un taller de cuina per a tots els petits participants de la jornada, així com el servei d’àpats que va acompanyar als nens i les seves famílies. Estem orgullosos d’haver pogut contribuir amb els nostres productes en un dia tan especial, l’èxit del Family Day és un testimoni de la importància de la col·laboració entre organitzacions i empreses i, com aquestes últimes, poden exercir un paper actiu en la construcció d’una societat més inclusiva i comprensiva.

Search