Coneixes el nostre servei de càtering?

El nostre servei de càtering és perfecte per a qualsevol ocasió!

A 365 Obrador oferim una àmplia varietat de productes artesans elaborats amb ingredients de la millor qualitat.

Les nostres cafeteries amb encant estan situades a llocs cèntrics de la geografia catalana. Les botigues, decorades amb elements moderns i còmodes, compten amb zones habilitades per a carregar dispositius electrònics i són perfectes per a treballar o estudiar.

També volem acompanyar-te en els teus moments més feliços! Per això comptem amb un servei de càtering perquè gaudeixis degustant els nostres productes més icònics en les teves reunions o festes privades.

A continuació t’expliquem tot el que has de tenir en compte a l’hora de sol·licitar aquest servei!

Gaudeix del nostre servei de càtering en tots els teus esdeveniments

Per a contractar el nostre servei de servei de càtering només hauràs de contactar-nos amb unes 48 hores d’antelació especificant els productes que desitges i el número de comensals. En el nostre catàleg descobriràs una àmplia varietat de productes de brioixeria, pastisseria, fleca i plats especials preparats amb tot l’afecte del món.

Podràs escollir entre els següents!

Productes de brioixeria

Elaborem els productes de brioixeria de manera artesanal amb el 100% de mantega i farciments de xocolata i crema. Els mini croissants, els nostres mítics Joanets i les mini napolitanes són perfectes per a qualsevol ocasió. I si no pots decidir-te només per un, dissenyem una safata personalitzada!

Fleca

La nostra selecció d’entrepans està elaborada amb pa de fermentació llarga al nostre obrador propi.

Els brioix destaquen per la seva esponjositat i dolçor que combina perfectament amb altres aperitius dolços o salats. Podràs triar entre diverses opcions: brie amb pernil ibèric, vegetal amb tonyina, el famós Heidi (amb roast beef) o un assortiment variat.

Dins de la gamma d’entrepans també podràs gaudir de sandvitxos de tonyina o xocolata, mini entrepanets variats i vegetals (amb pollastre o tonyina) i safates de “montaditos” variats que pots personalitzar.

Plats especials

Entre els plats especials de 365 Obrador podràs degustar les nostres broquetes de pollastre amb amb salsa Yakitori, de formatge mozzarella, de fruita i també les saludables broquetes de verdures.

També podràs triar entre diversos plats freds: assortit de canapès o de pizza, la nostra coca de recapte (amb tonyina o escalivada) o safates d’embotits. I plats calents: truita de patates, pollastre arrebossat, crestes, croquetes casolanes, bunyols de bacallà, mini hot dogs o minihamburgueses.

Si per a l’ocasió necessites un plat de menjar més elaborat també podràs demanar el nostre arròs amb mandonguilles o els nostres macarrons amb tomàquet.

Pastisseria

Un dels nostres productes que sempre destaquem és la nata que elaborem únicament amb llet de vaca i sucre. En la nostra selecció de pastisseria trobaràs una àmplia varietat de productes farcits de la nostra deliciosa natam entre d’altres. Te’ls presentem tots a continuació!

En primer lloc, la nostra safata de pastisseria variada, productes per a tots els gustos! Mini braçets amb nata i trufa, uns deliciosos profiterols i la nostra banda de crema i fruita.

També podràs triar entre el croissant farcit de nata, braços de trufa, nata o llimona i braçets de nata, trufa o crema, lioneses de nata, trufa o crema, banda de músic, milfulls de crema amb fruits secs, banda de fruita, profiterols de nata, trufa o crema, pa de pessic clàssic o de xocolata, tortell de nata, pastís de nata o trufa, massini de nata, trufa i crema cremada.

I, si vols personalitzar un pastís amb una fotografia per a fer-lo encara més especial no dubtis a demanar-nos-el!

Search