Un cor per a cada pare

A 365 Obrador et convidem a celebrar el dia del pare d’una manera molt dolça. Presentem el nou pastís de xocolata en forma de cor que et farà coler celebrar aquest dia tots els dies de l’any.

El 19 de març és un dia molt especial per a moltes famílies i, els pastissers de 365 Obrador ho saben, és per aquesta raó per la qual han elaborat aquest pastís, amb l’objectiu de crear una experiència inimaginable per a tots.

Sabies que…

A Espanya ho celebrem el 19 de març coincidint amb el dia de Sant Josep. Però, sabies que el dia del pare se celebra a altres països en diferents dates? A Europa, la majoria de països varen adaptar la festivitat per a fer-la coincidit amb l’estatunidenca i celebrar-la en tercer diumenge de juny. A Àsia, països com Japó o Singapur també han adaptat la seva data per a fer-la coincidit amb aquesta, però altres com Taiwan ho celebren, per exemple, el 8 d’agost. Com a curiositat, Itàlia, Hondures i Liechtenstein, entre d’altres, celebren el dia del pare el 19 de març, com Espanya.

Sortejant amor

Tens passió pel cafè? Vols guanyar un mes de cafè gratis? O ets més de xocolata i t’agradaria tastar el nostre pastís del dia del pare sense pagar ni un cèntim?

Sí, has llegit bé, pots fer-te amb qualsevol d’aquests dos de manera totalment gratuïta! Simplement has de participar en el nostre sorteig per a aconseguir un cafè diari o un pastís per a celebrar el 19 de març.

Participar és molt fàcil!

  • Segueix el nostre compte d’Instagram.
  • Busca la publicació que menciona el sorteig.
  • Etiqueta a la persona amb qui compartiràs el premi.
  • Comparteix la publicació a stories.

El primer guanyador tindrà un mes de cafè gratuït (un per dia, no acumulables) i, el segon guanyador, s’emportarà a casa un pastís en forma de cor per a celebrar el dia del pare d’una manera molt dolça.

Sort!

Search