Descobreix les nostres cafeteries amb encant a Barcelona i Catalunya

Si estàs buscant cafeteries amb encant a Barcelona o en altres punts de Catalunya, 365 Obrador és la teva millor opció.

Situades en les principals zones del territori català, les cafeteries 365 són espais amplis i moderns on degustar un deliciós cafè ecològic, productes de brioixeria i una gran quantitat d’entrepans amb diferents varietats de pa.

Vols conèixer 365 en profunditat? Continua llegint!

Pa, cafè i molt més!

La història de 365 comença en el barri barceloní de la Zona Franca l’any 2000. El nostre principal objectiu era oferir a amics i familiars productes artesanals elaborats amb ingredients de la millor qualitat.

Al poc temps ens va captivar per complet el fet de tractar amb els nostres clients de forma tan personal i pròxima. I també el fet que totes aquelles persones que venien al nostre petit local volguessin provar els nostres productes i marxessin amb un somriure!

Aquest va ser el fet que ens va impulsar a continuar creixent i millorant, sempre prioritzant el tracte pròxim amb el client, així aconseguim una cosa primordial: la seva confiança.

Què fa de 365 una organització tan especial?

Amb el temps hem anat consolidant el nostre model de negoci i els nostres valors. Entre ells, la passió i el respecte pel nostre ofici, el de forner.

Situem a les persones en el centre de la nostra activitat. Tant l’equip de treballadors com els clients i totes aquelles persones amb les quals ens relacionem diàriament de manera directa o indirecta. El nostre gran compromís social es veu reflectit en cadascuna de les nostres accions: pertanyem a les associacions de comerciants dels barris on som presents, ens relacionem amb altres negocis locals de la zona, formem part d’entitats culturals, realitzem tallers, formacions i activitats per a col·lectius vulnerables… Ens agrada envoltar-nos de persones i aconseguir que a cadascun dels nostres establiments se sentin com a casa.

L’artesania és un altre dels valors amb els quals ens identifiquem. Per això elaborem el pa a partir de massa mare en els nostres obradors propis diàriament. És important per a nosaltres mostrar el procés artesà d’elaboració dels productes que comercialitzem, perquè el nostre ofici es remunta a molts anys enrere.

Per això, la tradició és un altre dels pilars de la nostra organització. Ens agrada conèixer els costums i hàbits que influeixen a les persones que conviuen en les ubicacions on se situen els nostres establiments. Per això participem en celebracions, festes majors, diades… i celebrem tots els dies assenyalats en el calendari!

Avui dia, estem orgullosos de tot el que hem aconseguit, però encara ens queda un llarg recorregut per davant.

Cafeteries amb encant a Barcelona on gaudir estudiant, treballant o simplement dels nostres productes!

Els nostres amplis establiments gaudeixen de molta llum natural, creant espais ideals per a estudiar, treballar o simplement per a gaudir dels nostres productes en bona companyia.

Tenim connexió gratuïta a internet d’alta velocitat per a tots els nostres clients i endolls i carregadors amb els adaptadors més comuns. Així, podràs estar connectat sense interrupcions en unes còmodes instal·lacions.

Search