El nostre esmorzar especial per al Dia de la Mare!

Aquest any hem preparat un esmorzar especial per a celebrar el Dia de la Mare sense estar-nos de res! Pots demanar-lo al Glovo de 365 Obrador o reservar-lo a les nostres botigues seleccionades: Avinguda Europa 89 a L’Hospitalet de Llobregat, a Plaça Cataluña 6, Sabadell i a Barcelona podràs trobar-lo a Rambla del Poblenou 43, Carrer de Roses 58, Carrer Nàpols 118, Carrer València 481 i Carrer Calàbria 119 entre els dies 2 i 7 de maig.

Reserva-ho ara!

desayuno dia de la madre

Quin és l’origen del Dia de la Mare?

El Dia de la Mare és una celebració que se celebra des de fa segles. A l’antiga Grècia, s’honrava la deessa Rea, que era considerada la mare de tots els déus. A l’antiga Roma, se celebrava una festivitat anomenada Matronalia en honor a Juno, la deessa de la maternitat. No obstant això, la celebració actual del Dia de la Mare es va iniciar al segle XX.

A Espanya, el Dia de la Mare se celebra el primer diumenge de maig. És una oportunitat per mostrar l’amor i l’agraïment que sentim per les mares. En aquest dia, moltes persones envien targetes, regals i flors a les mares. A més, s’hi organitzen dinars i sopars familiars per celebrar l’ocasió.

Aquest any celebra’l amb 365 Obrador

A 365 Obrador ens encanta celebrar el Dia de la Mare! Aquest any celebra’l amb nosaltres per sorprendre la teva mare amb la nostra selecció de productes artesans elaborats diàriament amb tot l’afecte del món.

Com cada any, hem preparat una selecció de productes especials perquè puguis demostrar a la teva mare tota la teva estima i admiració. Podràs escollir entre les nostres delicioses galetes, un pastís de xocolata en forma de cor, dues milfulles també en forma de cor, una de poma i una altra de maduixa i el nostre nou pack d’esmorzar especial.

Les galetes són un clàssic de la rebosteria que no pot faltar en el Dia de la Mare. Com ja és tradició, hem preparat unes originals galetes artesanals que es desfan a la boca. Estan decorades amb una cobertura amb les lletres M i A per formar la paraula “mama” que els dóna un toc molt tendre i especial.

El pastís de xocolata en forma de cor és un dolç que mai falla. Està fet amb xocolata d´alta qualitat i està decorat amb encenalls de color rosa i amb una xocolatina que inclou una dedicatòria especial per a aquest dia. És el regal perfecte per a les mares que els hi encanta la xocolata.

Les milfulles de poma i maduixa en forma de cor són unes postres lleugeres que de segur agradaran a la teva mare. Estan fetes amb pomes fresques i maduixes de temporada. Les làmines de pasta de full cruixent i la crema pastissera suau fan que aquestes milfulles siguin un autèntic plaer per al paladar.

Per últim, presentem el nostre nou pack d’esmorzar especial, un detall perfecte per començar el Dia de la Mare amb bon peu. Inclou tres Joanets farcits, les nostres galetes artesanals, un mini nòrdic i un cafè acabat de fer o el suc preferit. És un obsequi ideal per sorprendre la teva mare i fer-la sentir especial en el seu dia.

Search