Els nostres productes de Sant Valentí per celebrar el mes de l´amor!

Hem preparat una selecció de productes de Sant Valentí perquè celebris el mes més romàntic de l’any de la manera més dolça.

Ho confessem, a 365 Obrador som uns romàntics! I creiem que ja és hora de treure del forn els nostres productes més tendres perquè conquistis el cor d’aquella persona especial. Com cada any hem posat les mans a la massa perquè puguis gaudir del 14 de febrer amb una varietat de productes artesans i deliciosos.

A més, per fer aquest dia més interessant, hem preparat un sorteig al nostre perfil d’Instagram on podràs guanyar un dels nostres productes de Sant Valentí més icònics, el cor de xocolata!

A continuació compartim tots els detalls perquè aquest any triomfes segur!

Quin és l’origen d’aquest dia?

El Dia dels enamorats, Sant Valentí o el Dia de l’Amor i l’Amistat és un dia assenyalat al calendari per compartir i mostrar l’afecte i la felicitat que sents pels teus enamorats, amics i/o éssers estimats.

L’origen d’aquesta festivitat es remunta a la Roma del segle III quan l’emperador Claudi II va decidir prohibir els matrimonis entre joves al·legant que els solters sense família eren millors soldats, amb menys lligams i vincles sentimentals. El sacerdot Valentí es va oposar a la seva decisió celebrant matrimonis secrets fins que Claudi es va assabentar i el va sentenciar a mort el dia 14 de febrer de l’any 270.

Des de llavors la seva figura es va popularitzar com a patró dels enamorats i aquell dia celebrem a molts països del món el seu acte de desobediència i rebel·lia. En altres països, però, ho celebren en una altra data o amb un altre significat. Per exemple, a Finlàndia i Estònia el dia de Sant Valentí és un homenatge a l’amistat, igual que a moltes altres regions.

No va ser fins mitjans de la dècada de 1840 quan als Estats Units van començar a comercialitzar targetes regal amb motius romàntics per als enamorats. Es van convertir en tot un èxit i avui dia podem trobar infinitat de propostes al gust de tothom.

Nosaltres creiem que la millor manera d’enamorar algú és conquistant el seu estómac. Per això, a continuació t’expliquem com participar al nostre sorteig per guanyar un dels tres cors de xocolata que repartim. No t’ho perdis!

Participa en el nostre sorteig i guanya un dels nostres productes de Sant Valentí!

Hem preparat un sorteig al nostre perfil d’Instagram per a col·laborar a fer que aquest 14 de febrer sorprenguis la teva persona especial.

Encara no has participat? T’expliquem com fer-ho!

  • Hauràs de seguir el nostre perfil d’Instagram @365obrador
  • Etiquetar en comentaris la persona amb qui compartiràs el premi
  • Comparteix el post a les teves stories

El proper 13 de febrer anunciarem el guanyador a través de stories al nostre perfil. Seràs una de les tres persones afortunades?

Molta sort!

Search