Gaudeix del nostre cafè a prop de la platja!

Les temperatures agradables i l’arribada del bon temps animen a passar més temps al carrer per gaudir d’un bon cafè a prop de la platja! 365 Obrador som un forn nascut a Barcelona i amb més de vint anys d’experiència en l’elaboració de productes artesans de la millor qualitat.

Una cosa que ens omple d’orgull és que les persones visitin els nostres establiments diàriament per alegrar el seu dia amb productes acabats de fer. Gràcies a la seva confiança, hem pogut obrir diversos locals icònics a la Ciutat Comtal i en altres localitats catalanes.

Si ets dels que aprofita l’arribada de la calor per passejar i tocar l’aigua del mar amb els peus, continua llegint! En aquest article hem preparat un llistat dels nostres locals més propers a la costa catalana.

On pots gaudir del nostre cafè a prop de la platja?

A la nostra pàgina web hem habilitat un cercador perquè puguis trobar els nostres establiments més propers a tu allà on vagis. Per estar al teu costat els 365 dies de l’any!

Barcelona és una meravellosa ciutat costanera; cosmopolita, amb moltíssim moviment de gent i nombroses activitats per gaudir del bon temps a l’aire lliure. Per això, si vius aquí o si vens de visita, no et pots perdre les nostres platges!

Les platges de Barcelona

De camí a la platja de Bogatell o de la Mar Bella, no oblidis visitar el nostre local a Rambla del Poblenou 43, al centre del carismàtic barri del Poblenou.

Una altra de les platges més concorregudes de la ciutat és la de Llevant, també molt propera al parc del Fòrum, que dona lloc a nombrosos festivals, concerts, espectacles i fires, de manera que qualsevol època de l’any és bona per visitar-lo! Si passeges per aquesta zona de la ciutat, recarrega les piles al 365 del carrer Llull número 389.

La costa sud, ambient i calor

Si parlem d’un poble amb encant i molta vida (sobretot a Carnaval) situat a la costa sud de Barcelona… segur que estàs pensant en Sitges! La seva meravellosa platja és un lloc perfecte per fer llargues passejades qualsevol dia de l’any. No deixis de gaudir dels productes 365 fora de Barcelona, visita els nostres locals del carrer de Parellades número 28 i també a la cèntrica avinguda d’Artur Carbonell.

Un altre poble costaner amb una platja de somni és Castelldefels. A més, pots passejar pels seus amplis carrers plens de comerços i persones. Si passes a prop de la plaça de l’Església, també podràs gaudir d’un cafè abans o després de parar a la platja!

I on gaudir d’un bon cafè a prop de la platja per la costa nord de Barcelona?

A la costa nord de Barcelona també hi podem trobar algunes de les millors platges de Catalunya.

Sense anar gaire lluny de la capital catalana, podràs trobar un dels nostres establiments al número 129 de l’icònic carrer de Mar, a Badalona. En aquesta mateixa ciutat, també pots visitar-nos al número 1 del carrer dels Arbres i del carrer Pau Piferrer.

Si avancem una mica més al nord, arribem a Mataró, ciutat de la Costa del Maresme. Les platges són també molt populars entre tots els seus veïns i visitants. Molt a prop del seu Ajuntament i de la Basílica de Santa Maria, concretament al número 79 del carrer la Riera, podràs trobar un local 365.

Acabem aquest llistat a Calella, ciutat coneguda com la capital turística de la Costa del Maresme. Al número 140 del cèntric carrer Església també podràs gaudir d’un cafè molt a prop de la platja.

Ja coneixes algun d’aquests locals?

Search