Grup 365 nomena Agustí Tena nou director general

  • Amb aquest nomenament la companyia mostra la voluntat de continuar amb el projecte familiar fundat l’any 1999 per Juan Antonio Tena i Emilia Castro i demostra la vocació de continuïtat del grup més enllà dels fundadors.
  • En aquesta línia es va crear, recentment, un Consell d’Administració amb Juan Antonio Tena com a president, Emilia Castro com a vicepresidenta i dos consellers independents.

Barcelona, 15 d’abril de 2024 – La reconeguda cadena de fleques i cafeteries ha nomenat Agustín Tena nou director general de la companyia. L’Agustín assumeix el càrrec després de més de catorze anys de trajectòria exercint diferents càrrecs i funcions al grup familiar. Juan Antonio Tena i Emilia Castro, fundadors de la companyia, mantenen els càrrecs a la Presidència i Vicepresidència, respectivament i completen el Consell d’Administració juntament amb dos consellers independents.

Des de la seva fundació a Barcelona l’any 1999, el grup 365 s’ha consolidat com un referent a Catalunya al sector de Bakery mantenint intactes els valors fundacionals de la companyia basats en els exigents controls de qualitat en el procés de producció al propi obrador de l’Hospitalet i a assegurar la millor atenció al client a les seves botigues.

Amb la nova direcció, la companyia, continua amb el full de ruta signat el 2022 en l’acord amb el Fons Smart de Banco Santander per al finançament de la seva expansió, obertura de noves botigues a Catalunya i la inauguració del nou obrador central situat a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). La cadena anticipa així, una inversió significativa i la creació de 200 nous llocs de treball per a aquest any per donar suport al creixement i satisfer les demandes dels clients.

En paraules d’Agustín Tena, director general al capdavant de la segona generació de l’empresa, “des dels nostres inicis, el compromís amb la qualitat ha estat innegociable. Aquesta exigència ens ha permès créixer mantenint la qualitat en tot allò que produïm”.

Amb una plantilla directa i indirecta propera als 1350 empleats distribuïts entre les 183 botigues (a tancament 2023) i l’obrador central, 365 ofereix dos models de negoci distintius: botigues de pa amb cafeteria abastides diàriament des de l’obrador central de l’Hospitalet de Llobregat, i establiments amb obrador propi on s’elaboren diàriament els productes frescos.

Search