Grup 365 Obrador adquireix el conegut despatx Gorina de Sabadell

  • La cadena de fleques i cafeteries fundada el 2000 a Barcelona inverteix prop de 400 mil euros a la rehabilitació de l’històric establiment.
  • Amb l’obertura de la nova botiga, la companyia enforteix la seva presència al Vallès i dona feina a més d’un centenar de persones.

SABADELL, 12 de gener de 2023 – la cadena de fleques i cafeteries 365 Obrador continua el procés d’expansió a la província de Barcelona amb l’obertura d’un nou obrador a l’antic despatx Gorina ubicat a la Rambla de Sabadell. L’elecció d’aquest espai emblemàtic de la ciutat del Vallès respon a l’objectiu de contribuir a la recuperació comercial d’edificis i locals històrics que ha iniciat la companyia.

L’antic despatx Gorina és un edifici protegit al pla de protecció del patrimoni local per la seva singularitat. L’immoble, que data del 1933, és obra de Francesc Guardia i Vidal, arquitecte modernista i un dels responsables de la construcció del Palau de la Música Catalana i del Mercat Central de València i compta amb 340 m2 distribuïts en obrador, taulell de venda i atenció al públic i espai de restauració. La companyia ha
invertit 400 mil euros per rehabilitar i condicionar l’espai.

Amb aquesta obertura, la cadena de fleques i cafeteries suma un nou establiment a Sabadell, que ja té una botiga a Plaça de Catalunya i supera així els 155 punts de venda a la província de Barcelona.

Segons Juan Antonio Tena, president de la companyia, “cadascuna de les obertures de 365 respon a un desig que roman intacte des del primer dia, apropar-nos als barris oferint serveis de restauració als veïns de la zona amb una perfecta relació qualitat- preu i aptes per a totes les butxaques.”

Grup 365 Obrador és una cadena de cafeteries i fleques que compta amb 1250 treballadors distribuïts entre les 63 botigues pròpies, 94 franquiciades i l’obrador central i espera tancar aquest any 2022 amb una facturació agregada propera als 100 milions d’euros. La companyia disposa de dos models de negoci: botigues de pa amb cafeteria que es proveeixen de l’obrador central que l’empresa té a L’Hospitalet de Llobregat i establiments amb obrador propi des d’on s’elaboren els productes cada dia.

Search