Grup 365 Obrador col·labora amb el Club Natació Barcelona

Barcelona, agost de 2023 – La cadena de fleques i cafeteries 365 Obrador signa un acord de col·laboració amb el Club Natació Barcelona per promoure l’esport i fomentar els hàbits saludables dels més de 1.000 infants i adolescents entre els 3 i els 17 anys que participen en el campus d’estiu que organitza l’entitat.

Amb aquest acord, la cadena reforça la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, col·laborant amb iniciatives relacionades amb l’esport i destinades als més petits. Sota la supervisió d’un equip multidisciplinari del CNB es treballa per afavorir el desenvolupament de nens i nenes a través de l’esport i segons el procés i ritme d’aprenentatge de cadascú.

Per a la cadena de fleques i cafeteries 365 Obrador, la vinculació amb el públic infantil, l’esport i els hàbits saludables formen part de la seva història i tradició corporativa. En aquest sentit, les sinèrgies amb el Club Natació Barcelona estan garantides, ja que l’objectiu del projecte educatiu del club és el d’enfortir el contacte entre tots els nens i nenes amb l’esport, fomentar els hàbits saludables i aprendre a connectar amb l’entorn natural a través de l’educació ambiental.

Club Natació Barcelona

És un dels primers clubs esportius de la ciutat comptal. Fundat el 1907 ha acollit durant la seva història a més de 160 esportistes olímpics. Actualment el club compta amb 5.200 socis de totes les edats.

Grupo 365 Obrador

És la cadena líder de fleques i cafeteries fundada a Barcelona l’any 2000, amb gran vocació de servei i que prioritza a les persones amb una aposta ferma i continuada pels programes de formació interna adaptats a tots els equips. La cadena compta amb con 1250 treballadors distribuïts entre les 167 botigues i l’obrador central, en el que s’elaboren els productes.

Search