Grup 365 Obrador inaugura el seu primer establiment a la ciutat de Reus

  • La cadena de fleques i cafeteries fundada l’any 2000 a Barcelona aterra a la província de Tarragona amb l’obertura d’un nou establiment a Reus.

Reus, 24 de gener de 2024 – la cadena de fleques i cafeteries 365 Obrador continua el procés d’expansió i aterra a la província de Tarragona amb l’obertura d’un nou obrador ubicat al carrer Galera de Reus. L’elecció d’aquest espai al centre de la ciutat i a tocar de la popular plaça del Mercadal, nucli comercial i gastronòmic de la població, respon a l’objectiu d’apropar-se als barris per oferir serveis de restauració als veïns de la zona garantint una perfecta relació qualitat – preu apta per a totes les butxaques.

Amb aquesta obertura, la cadena de fleques i cafeteries, a més de sumar un nou establiment, estrena la seva presència a la província de Tarragona, que fins ara no comptava amb cap botiga. En aquest sentit, el nou establiment a la ciutat de Reus disposa de 105 metres quadrats distribuïts en taulell de venda i atenció al públic i espai de restauració amb capacitat de 40 persones.

En paraules de Juan Antonio Tena, fundador i president de la companyia, “estem molt orgullosos de poder obrir el primer establiment a la província de Tarragona, concretament a Reus, ja que és un emplaçament ideal que convergeix perfectament amb els nostres valors de proximitat amb els veïns de la població.”

Amb la inauguració de l’establiment de Reus, 365 Obrador comença un procés d’expansió en províncies com Tarragona – inauguració d’un nou establiment a Salou -, i Lleida en les que no hi ha presència, així com la comarca del Vallès Occidental i la costa del Garraf en les que tot i ser-hi, es vol potenciar la presència de la cadena de cafeteries i fleques.

Grup 365 Obrador  és una cadena de cafeteries i fleques fundada l’any 2000 per Juan Antonio Tena i Emilia Castro i que actualment compta amb 1350 treballadors distribuïts entre les 190 botigues i l’obrador central. La companyia disposa de dos models de negoci: botigues de pa amb cafeteria que es proveeixen de l’obrador central que l’empresa té a L’Hospitalet de Llobregat i establiments amb obrador propi des d’on s’elaboren els productes cada dia.

 

365 Obrador Reus

Adreça: Carrer Galera, 3-5 de Reus

Troba’l aquí

Search