La història de 365, un viatge ple de passió!

Estàs preparat per fer un viatge en el temps? Acompanya’ns mentre t’expliquem la increïble història de 365 Obrador. Doncs comencem, que això serà divertit, com a tu t’agrada!

Quan els somnis es fan realitat

Situem-nos a l’any 2000, en un antic graner al barri de la Zona Franca de Barcelona. I allà estàvem nosaltres, amb una il·lusió tan gran que vam decidir convertir aquell lloc en el nostre punt de partida. Una mica boig, no? Però l’important és que ens vam llançar a l’aventura i així va començar el nostre viatge de treball dur, esforç i sacrifici.

El nostre objectiu estava clar des del principi: oferir productes artesans fets amb els millors ingredients. Volíem mimar els nostres veïns i amics amb sabors autèntics. I ja ho crec que ho vam aconseguir, eh! Perquè els petits comerciants sabem bé què significa el comerç de proximitat. Som els autèntics prescriptors de la vida real, l’ànima de qualsevol barri!

La confiança dels nostres amics i companys, el motor de 365!

Allà érem, transformant de mica en mica aquell graner en un obrador funcional on produíem i veníem els nostres productes diàriament. I saps què va ser el millor de tot? veure com la gent ens visitava de forma cada cop més freqüent i sempre se n’anava amb un somriure. Això ens va captivar de debò.

Des de l’inici, una de les nostres prioritats ha estat oferir un tracte proper a clients i companys, i sabem que una actitud amable és el camí cap a la felicitat. Per això, tu i les teves necessitats sempre han estat el centre de la nostra activitat. Gràcies a aquesta filosofia i al nostre treball constant, l’espai aviat se’ns va quedar petit. Però això no ha estat mai un problema per a nosaltres, perquè sempre hem sabut adaptar-nos als canvis sense perdre la nostra essència.

El futur és ple de pa (i de molt treball)

Avui, la nostra gran família és una organització consolidada, amb presència a molts punts de Catalunya. Però encara ens queda un llarg camí per recórrer. Volem estar presents a tots els barris, ser un referent i fidelitzar el client fent que se senti com a casa. I estem emocionats de formar part de la transformació cap a una societat millor i més feliç!

I ho farem, és clar que sí, però sense perdre de vista el valor de l’artesania i la tradició. Volem transmetre a les noves generacions la nostra passió i el respecte per l’ofici de forner, la nostra professió. Perquè per a nosaltres, tu ets el més important, i volem continuar endolcint els teus dies amb productes que reflecteixin la nostra dedicació i amor pel què fem.

Així que aquí ho tens, un breu recorregut per la història de 365 Obrador en poques paraules (bé, més o menys). Ha estat un viatge ple d’emocions i estem encantats de continuar compartint-lo amb tu. Gràcies per acompanyar-nos en aquest recorregut, i prepara’t per continuar gaudint dels nostres productes artesanals! Fins a la propera, panarra!

Search