La nostra nata és de les millors de Barcelona!

Si d’alguna cosa estem orgullosos a 365 és d’elaborar productes de gran qualitat com és el cas de la nostra nata. L’elaborem seguint un procés completament artesanal i amb ingredients 100% naturals per aconseguir aquesta textura i sabor únic.

En els més de 20 anys d’història no hem deixat d’innovar i millorar per oferir la millor qualitat als nostres productes. La nostra missió es basa en aconseguir que cada dia sigui un bon dia pels nostres clients.

Com ho aconseguim? Oferint un tracte proper i amable, i productes de fleca i cafeteria de qualitat al millor preu.

Elaborem tots els nostres productes de forma artesanal als nostres obradors diàriament. 365 és passió i respecte per l’ofici de forner. Per això, per a nosaltres és important mostrar aquest procés, ja que el nostre ofici es remunta a molts anys enrere.

En aquest post desvetllarem tots els secrets de la nostra nata, perquè coneguis en profunditat com l’elaborem i en quins productes la pots tastar. No t’ho perdis!

El secret és a la nata!

Aquest any el Ministeri de Consum va llençar una campanya per ajudar els consumidors a reconèixer la “nata, nata” del tortell de Reis. Com que és un dels dolços més típics de les dates nadalenques, el ministeri va voler alertar sobre una “pràctica molt comuna”, substituir la nata per un mix de greixos i olis vegetals. En aquests casos, els ingredients més utilitzats són l’oli de palmell i de coco barrejats amb greixos hidrogenats.

Encara que el sabor sigui deliciós, no sempre vol dir que el farciment sigui realment nata. Per sortir de dubtes, el Ministeri de Consum recomana mirar l´etiquetatge. Hi ha d’aparèixer “nata” com a únic ingredient i s’ha de mostrar el percentatge total de la mateixa sobre el tortell.

A 365 elaborem la nata únicament amb dos ingredients: llet pasteuritzada de vaca d’origen espanyol i sucre.

Tasta-la en aquests productes!

No hi ha res que representi més les tradicions del nostre país que reunir-se en família o amb amics per gaudir d´un àpat que s’allargui hores i hores. I per això, res millor que degustar dolços típics amb aquest deliciós farcit.

El braç i el bracet de nata són alguns dels nostres productes estrella. Aquest pastís de forma cilíndrica s’elabora amb una base de pa de pessic enrotllat i farcit de nata, xocolata, llimona o crema.

Un altre dolç típic que no pot faltar el dia de Reis és el tortell. Tot i que ho pots encarregar a les nostres botigues a qualsevol moment de l’any, el dia 6 de gener és un imprescindible a qualsevol taula. Als nostres obradors els elaborem farcits de nata, de crema i el més tradicional, de massapà, perquè triïs el que més t´agradi!

Un altre dolç que no pot faltar a la teva taula són les lioneses farcides de nata! I, si a més a més hi afegeixes un rajolí de xocolata calenta per sobre, no hi haurà qui se’n resisteixi!

Si et ve de gust un esmorzar o berenar diferent, el nostre croissant farcit de nata és perfecte!. I si tens una celebració especial, pregunta a les nostres botigues pel nostre deliciós pastís de nata!

Search