Les tradicions, com més dolces millor

Fa uns dies vam celebrar la revetlla de Sant Joan, una festa que marca l’inici de l’estiu i on hi ha balls, fogueres, focs artificials, cava i, per descomptat, COQUES. Així, en majúscules, perquè és impossible no recordar aquesta delícia en la nostra cultura. A cada celebració important, la gastronomia té un paper crucial: torrons i polvorons per Nadal, mones a Pasqua, el tortell a Reis, i, per descomptat, les delicioses coques per a la revetlla de Sant Joan.

L’origen de les coques de Sant Joan

Els llibres d’història ens expliquen que les coques tenen les seves arrels en antics tortells rodons amb ous, simbolitzant el culte al Sol. Van sorgir de la necessitat d’aprofitar les masses de pa que no s’inflaven, ensucrant-les per crear un nou dolç. A més, les coques de Sant Joan han de tenir una proporció específica: el doble de llargada que, d’amplada, per tal de reflectir així la relació entre el dia i la nit. Amb l’aparició de les primeres pastisseries al segle XIX, la recepta es va enriquir amb nous sabors i decoracions, com fruita confitada, pinyons i llardons.

A 365, ens agraden les tradicions i, sobretot, ens agrada celebrar-les amb dolços per compartir durant les sobretaules. I, perquè no falti de res, ens preparem amb cura i dedicació per poder servir a temps tots els encàrrecs. Aquest any, sense anar més lluny, hem elaborat 12.000 coques: una tradició de rècord que ens encanta celebrar amb tots vosaltres.

Com ens preparem?

La preparació comença setmanes abans, seleccionant els millors ingredients per assegurar-nos que cada coca sigui perfecta. A més de la coca tradicional, a 365 oferim una varietat de sabors i combinacions per satisfer tots els gustos. Des de la clàssica de brioix amb crema i pinyons fins a les innovadores amb pasta de full i xocolata, hi ha una coca per a cada paladar. La nostra missió és mantenir viva aquesta tradició i, alhora, innovar per sorprendre i delectar els nostres clients any rere any.

Més enllà de les coques

El 365 ens encanta a preparar un dolç especial per a cada tradició. Des dels torrons i polvorons per Nadal, fins a les mones de Pasqua i el tortell de Reis, cadascun d’aquests dolços té un lloc especial en els nostres cors i taules.

Cadascun d’aquests productes està elaborat amb la mateixa cura i dedicació utilitzant ingredients de la més alta qualitat i respectant les receptes tradicionals. Volem assegurar-nos que cada mos et transporti als records més entranyables i et faci sentir la calidesa de les nostres tradicions.

El 365 estem orgullosos de formar part d’aquests moments especials i de contribuir amb els nostres dolços a l’alegria de cada festivitat.

Per què escollir-nos?

El 365, ens enorgulleix ser part dels teus moments especials. La nostra dedicació a la qualitat i l’autenticitat ens distingeix, i treballem àrduament perquè cada producte que oferim sigui una expressió de la nostra passió pel forn i la rebosteria. Visiteu-nos i descobriu per què som l’elecció preferida per a les vostres celebracions. T’esperem!

Search