Els nous sabors nadalencs de 365 Obrador per a acompanyar les teves celebracions

Amb l’arribada de les festes, la proposta de sabors de 365 Obrador s’amplia i incorpora dos productes a la seva àmplia selecció d’ofertes i varietats: el tronc de Nadal i el panettone, en versió clàssica i de xocolata blanca.

Opcions per a tots els gustos

El tronc de Nadal de 365 Obrador és una opció clàssica que mai passa de moda. Amb capes delicadament enrotllades, aquestes postres es converteixen en el complement perfecte per a la teva taula nadalenca. La seva presentació elegant i el seu sabor afegiran un toc tradicional a les teves celebracions, creant una taula acollidora i festiva.

Els panettones són l’altra incorporació de 365 Obrador per a aquestes festes. Per a elaborar-los, ens hem format en el nostre obrador amb el mestre italià Rolando Morandin, conegut com el Papa del panettone. Tres dies d’elaboració i una massa mare de més de 60 anys, procedent de l’obrador de Morandin, són alguns dels secrets dels nostres panettones als quals se’ls suma la nostra àmplia experiència pastissera i la selecció d’ingredients treballats amb tota la cura artesanal.

El clàssic, amb la seva massa esponjosa i passes, captura l’essència del Nadal en cada mossegada. Mentre que la versió de xocolata blanca agrega un gir a aquestes postres tan típiques d’Itàlia. Sens dubte no deixarà indiferent a cap amant d’aquest tipus de xocolata.

D’aquesta manera, a 365 Obrador no només oferim productes per a endolcir aquestes festes, sinó que també la possibilitat de crear moments especials al voltant de la taula durant les festes. Deixa que el nostre tronc de nadal i els nostres panettones siguin l’elecció perfecta per a acompanyar les teves celebracions nadalenques i crear records amb els teus.

Search