On esmorzar a Barcelona?

Ja sigui perquè estàs de visita a la ciutat o perquè ets veí de tota la vida i busques descobrir nous llocs per esmorzar a Barcelona, aquest post t’interessa!

Diuen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia. Nosaltres el que tenim clar és que cal començar el dia amb pon peu i amb energía i res millor que un espai agradable, ben ubicat, amb un tracte amable i una bona oferta de productes de la millor qualitat per aconseguir-ho.

A continuació et presentem algunes de les millors cafeteries per esmorzar a Barcelona!

Esmorzar a Barcelona productes artesans al millor preu

Si busques una cafeteria al centre de Barcelona, passejant per la Rambla et trobaràs amb el 365 del número 7 del icònic carrer Tallers o els nostres establiments del número 8 i 38 del Carrer del Carme. També molt a prop de la Catedral de Barcelona, al nostre local del carrer del Pi, podràs degustar els nostres productes.

Quan visitis el Parc Güell, fes una pausa per recarregar forces al 365 de Travessera de Dalt número 83. I si necessites un espai per llegir, estudiar o treballar, també comptem amb amplis locals com l’ubicat a Via Laietana 48, o al número 234 del carrer Padilla.

Ara que les temperatures són més agradables, pots fer una passejada per la Rambla del Poblenou i parar per esmorzar al nostre local del número 43 per després fer un llarg passeig per la platja. O si freqüentes més el carrer Marina, pots fer el mateix visitant el nostre local al número 81.

Al cercador de la nostra pàgina web podràs trobar tots els locals 365 més propers a tu.

Les nostres cafeteries són espais moderns, accessibles i còmodes

Com hauràs pogut observar, a Barcelona pots trobar una gran varietat de cafeteries on gaudir d’un bon esmorzar. Si busques un ambient acollidor, bona ubicació, productes de qualitat i wifi gratuït per treballar o estudiar, 365 Obrador és una opció excel·lent. A més, proposem ofertes a bon preu perquè ens pugueu visitar cada dia de l’any.

No dubtis a visitar-nos i triar la teva preferida!

Search