Participa al nostre sorteig del Dia del Pare!

Si estàs al dia de les nostres xarxes socials, sabràs que avui hem anunciat una cosa molt especial: el nostre sorteig del Dia del Pare!

Aquest any a 365 Obrador celebrem aquest dia tan especial per a moltes famílies repartint felicitat entre els nostres seguidors d’Instagram!

Quin és l’origen del Dia del Pare?

El 19 de març a Espanya homenatgem dues figures: la del pare i la de Sant Josep.

El Dia del Pare se celebra a nombrosos països arreu del món en diferents dates. Per exemple, França, el Regne Unit i la majoria dels països iberoamericans es van adaptar a la data nord-americana i celebren el Dia del Pare el tercer diumenge de juny.

Al nostre país, aquest dia ho celebrem des de l’any 1948 coincidint amb el dia de Sant Josep, pare terrenal de Jesús segons la tradició Cristiana. Moltes famílies ho celebren rendint homenatge als pares i demostrant-los tot l’amor i l’afecte compartint moments en família.

És una ocasió perfecta per fer-los entrega d’un detall que els faci sentir especial, com un dels nostres pastissos de xocolata elaborats especialment per a aquest dia.

Recorda que pots reservar el teu a la teva botiga 365 més propera per assegurar-te un dia d’allò més dolç!

Com participar en el sorteig?

Per participar en el nostre sorteig i aconseguir un dels tres pastissos de xocolata que sortegem només hauràs de:

  • Entra al post del sorteig
  • Seguir el nostre compte (@365obrador)
  • Etiquetar la persona amb qui compartiràs el premi (podràs comentar tantes vegades com vulguis per tenir més possibilitats de guanyar)
  • Comparteix aquesta publicació a stories afegint un missatge per al teu pare

El proper 17 de març anunciarem als 3 guanyadors que podran recollir el seu premi al nostre obrador de Plaça Tetuan número 3, 08010 Barcelona.

Molta sort!

Search