Petits mestres forners

El passat 13 de desembre a 365 Obrador vam obrir les nostres portes del local del Carrer de Sants de Barcelona per a celebrar una iniciativa comunitària: un taller de forn dirigit als més petits de la casa: els nens i nenes. Aquesta activitat, que va ser una gran oportunitat per a aprendre l’art i els secrets del forn, va demostrar també el compromís de la companyia amb la comunitat local.

Sota la direcció de l’Albert, el Josue i el William, experts forners de 365 Obrador, els petits participants es van submergir en el món del forn on van experimentar el procés d’elaboració del conegut panchoco, una fusió entre pa i xocolata. Amb les mans a la massa, els nens van aprendre tècniques bàsiques i secrets darrere de la creació d’aquest format de pa, des de la barreja d’ingredients fins a donar-li forma i posar-ho al forn.

L’activitat no només va proporcionar una experiència pràctica i educativa, sinó que també va fomentar el treball en equip i la creativitat entre els participants. Tots els presents van gaudir no només de la creació del panchoco, sinó també de l’oportunitat de personalitzar les seves creacions, agregant tocs personals i deixant volar la seva imaginació en la decoració dels seus pans acabats de coure.

Search