Redefinint el sabor amb margarina

Atenció, amants dels sabors autèntics! Ha arribat el moment de presentar la nostra nova oferta de productes vegans. A 365 Obrador, hem donat un pas endavant i presentem la nostra nova gamma de productes que substitueixen la mantega i els productes animals, ingredients bàsics en la rebosteria tradicional, per margarina i proteïna d’origen vegetal.

Es així com hem preparat una selecció dels nostres millors productes amb margarina i proteïna vegetal per satisfer a tots els paladars. El nostre equip d’experts pastissers ha creat noves combinacions de sabors que aconseguiran confondre el teu paladar i convèncer-te que les opcions veganes també tenen el seu què, o sigui, el seu sabor: et convidem a descobrir la nostra oferta de productes vegans en els nostres establiments!

Nou croissant a margarina amb sabor a mantega
Si et tornes boig per la nostra gamma de croissants, arrisca’t i prova el nostre nou croissant vegà que et farà sentir una explosió de sabors al teu paladar. La combinació entre la pasta de full i la margarina del nou croissant vegà de 365 et confondran i et semblarà que estàs menjant un croissant de mantega. T’atreveixes a tastar-lo?

Descobreix els sabors més autèntics a 365 Obrador

Ja saps, a 365 Obrador t’esperem amb la nostra àmplia oferta de productes artesans elaborats a diari en els nostres obradors. Utilitzem els millors ingredients per garantir la seva qualitat. Entre ells, podràs degustar la nostra nova gamma de productes vegans que està llesta per conquistar-te amb els seus sabors. Vine a visitar-nos, mossega amb ganes i deixa’t portar a un viatge plena de sabors autèntics.

T’esperem amb el forn encès!

Search