Refresca’t amb les noves begudes de 365 Obrador

En un tres i no res donarem la benvinguda a la calor i, com sempre, a 365 ens estem anticipant per refrescar-nos pel que arribarà en els mesos vinents. Si et vas quedar sense paraules amb les nostres begudes calentes d’hivern, espera’t a tastar les noves begudes refrescants que portem perquè la calor sigui més suportable. Ja estan a punt per acompanyar-te cada dia d’estiu 😉.
Ens encanta regalar-te bons moments, i encara més si és amb unes begudes que et deixaran gelat una bona estona. I és que a 365 Obrador tenim la fórmula perfecta per treure’t la set, per això hem estat treballant per poder oferir-te unes begudes refrescants a les quals no podràs dir-los que no. Què esperes per descobrir-les?
La nostra nova oferta inclou un nou frappé que, amb el seu gust de cafè i el seu gel picat, farà que no el puguis deixar de prendre a tot l’estiu. També incorporem tres sabors de smoothie diferents: mango i pinya; mora, nabius i plàtan; i, és clar, el tradicional gust de maduixa i plàtan. Tenim per a tots els gustos!
Si et perds per un granissat, també tenim opcions per a tu. Amb sabors de llimona, de cafè, de taronja i de te estan ja preparats perquè els provis tots. Va, no t’ho perdis.
Uneix-te a nosaltres aquest estiu i descobreix què hem estat tramant per ajudar-te a superar la calor d’aquests mesos. T’esperem al teu 365 Obrador més proper per explorar junts aquests nous sabors!

Search