Sant Valentí

El dia 14 de febrer és un dels més dolços i romàntics de l’any. A 365, un any més, volem ser partícips de l’amor amb els nostres productes dedicats per a tots els enamorats!

Aquesta celebració és interpretada popularment com una oportunitat de celebrar l’amor i la amistat. Va ser a l’Edat Mitja on les referències al cor, l’amor romàntic i al Deu Cupid es van fer l’element central del dia i, anys desprès, es va incloure l’amistat com punt central a la diada.

Avui en dia, es celebra en diversos països arreu del mon com un dia assenyalat per demostrar l’amor (encara més que de costum) als teus estimats.

Sorteig

Un dels objectius des dels inicis de la nostra activitat professional ha sigut fer felices a les persones que entren a les nostres botigues. Ara que tenim una comunitat online, també la volem fer partícip de la nostra activitat, doncs al final, tots som una gran família!

Una manera d’aconseguir-ho es a través de sorteigs de productes i el dia de Sant Valentí, és una diada idònia per fer-ho. Al nostre perfil d’Instagram trobaràs un sorteig actiu fins el dia 14.

Si vols guanyar-te el cor de la teva parella i sorprendre-la amb un dels nostres productes de Sant Valentí, participa!

Només has de donar like al post, etiquetar a la persona amb qui compartiràs el premi i compartir la publicació a stories mencionant-nos.

Els premis? Quatre productes exclusius de Sant Valentí: dos cors de xocolata i dos milfulles farcides de crema i maduixes com les que veuràs a continuació.

A la imatge també pots veure les nostres galetes en forma de cor, que també estan disponibles a totes les nostres botigues fins el 14 de febrer. Tan irresistibles que no podràs menjar només una!

I si et vols assegurar el triomf en un dia tan especial pots reservar el teu producte preferit a la teva botiga 365 més propera.

365 i les celebracions

El calendari està ple de dates assenyalades. Nosaltres, les aprofitem per celebrar de la millor manera possible: compartint dolços (i salats) amb les persones més importants del nostre voltant.

És el cas del dia de Reis. La tradició convida a compartir un deliciós tortell farcit amb la figureta d’un rei i d’una fava. A qui li toqui el rei es coronarà i a qui li toqui la fava… haurà de pagar el tortell!

Aquest any, hem col·laborat amb la Fundació Emmaús i amb l’ONG De Veí a Veí per repartir la màgia que caracteritza aquestes dates en forma de tortells.

El mes de febrer comença amb bunyols de vent i, desprès de Sant Valentí, arriba carnaval! Per aquesta diada, a part de decorar les botigues, destaquem la coca de llardons i els entrepans de truita com productes estrella.

A l’inici del mes de març celebrem el dimecres de cendra i, com és tradició a Catalunya, desprès de l’enterrament de la sardina, mengem coca de sardines i entrepà de truita.

El dia de la dona o el dia del pare son altres dates assenyalades al calendari de març. Vols saber quines altres diades celebrem a 365? Segueix-nos a Instagram i visita el nostre blog per assabentar-te de totes les novetats, i no oblidis subscriure’t a la nostra newsletter!

Digues-nos, quina és la teva diada preferida? I com la celebres? Et llegim!

Search