Sorprèn amb la nostra recepta de galetes artesanals

Vols aprendre a elaborar unes exquisides galetes artesanals per a sorprendre els teus amics i familiars? Estàs de sort! En aquest post hem recopilat tot el coneixement dels nostres mestres rebosters perquè ens expliquin com elaboren aquest dolç per a les dates més destacades del calendari.

A 365 Obrador valorem i respectem profundament el procés d’elaboració tradicional de tots els productes que oferim diàriament. Per això, al nostre obrador treballem únicament amb ingredients de la millor qualitat i processos artesanals per aconseguir la textura i el sabor perfecte.

Si ens segueixes a les xarxes socials, sabràs que preparem galetes amb diferents motius per a les festivitats més especials. Un clar exemple són les galetes artesanals que tant van agradar per el dia de la mare.

Quin és l’origen de les galetes?

Les galetes són petites mossegades de felicitat que han estat elaborades i gaudides per moltes generacions. Tenen una història mil·lenària que es remunta als antics egipcis i perses. Ells van ser els primers en barrejar farina, mel, i fruits secs per elaborar aquests petits dolços.

Tot i així, va ser a Europa on les galetes van començar a adquirir la seva forma i característiques distintives, semblants a les que degustem avui dia. Durant el període medieval, els forners europeus van començar a utilitzar motlles decoratius per a donar forma a les galetes i fer-les més atractives. Així, es van convertir en un producte popular a les corts reals i entre la noblesa i a poc a poc van anar guanyant rellevància també entre les classes més populars.

Recepta de galetes artesanals per elaborar-les a la teva cuina!

El procés artesanal d’elaboració de les galetes implica combinar ingredients bàsics com farina, mantega, sucre, ous i extracte natural de vainilla, per crear una massa suau i aromàtica. A continuació, es modelen amb la forma desitjada i s’enfornen amb precisió per obtenir aquesta combinació cruixent per fora i tendre per dins.

A partir d’aquests passos bàsics, pots elaborar nombroses receptes que combinen diferents ingredients i sabors. Aquí et deixem algunes de les nostres preferides perquè les provis i escullis quina t’agrada més!

Galetes de mantega: Aquestes clàssiques galetes són suaus, mantegoses i es desfàn a la boca. Amb un sabor delicat i textura lleugera, són un acompanyament perfecte per a una tassa de te o cafè. A més, pots decorar-les amb un glacejat del teu color preferit per personalitzar-les i fer-les encara més especials.

Galetes de xocolata: Un delecte irresistible per als amants de la xocolata! Quan tinguis tots els ingredients integrats, afegeix trossets de la teva xocolata preferida. El resultat agradarà a tots els teus convidats!

Galetes de civada i panses: Si prefereixes una versió menys dolça sense sacrificar el sabor, les galetes de civada i panses són una bona opció. Prepara-les amb flocs de civada i sucoses panses, o qualsevol altre fruit sec que t’agradi per a un resultat deliciós.

Galetes d’ametlla: Unes altres galetes molt populars són les galetes d’ametlla. Fes-te amb un bon grapat d’ametlles, torra-les i trosseja-les per integrar-les a la barreja. També pots afegir nous i un toc de canyella per conquerir qualsevol paladar.

Quines prepararàs primer?

Search