Visita les nostres cafeteries i descobreix 365 Obrador!

Les nostres cafeteries són conegudes per diversos factors. A 365 Obrador comptem amb una història de més de 20 anys, elaborem productes artesans diàriament als nostres obradors propis, obrim cada dia de l’any i segurament trobaràs un local molt a prop teu.

Els nostres establiments es troben a llocs estratègics on transita un gran nombre de veïns, comerciants, turistes… Per això es converteixen en punts de trobada on gaudir de productes de fleca, pastisseria i de cafeteria en espais amplis, acollidors i accessibles.

A continuació, us explicarem curiositats sobre les nostres cafeteries que segur que no sabies.

Els secrets de les nostres cafeteries

Potser et sorprèn saber que el nostre primer local va obrir les portes l’any 2000 a un antic graner del barri de la Zona Franca de Barcelona. Des de llavors hem aconseguit apropar el nostre sabor a nombrosos barris dins i fora de la ciutat.

Les cafeteries de 365 Obrador destaquen per estar ubicades a punts estratègics de les principals localitats catalanes. A Barcelona trobaras més de 90 locals i també podras gaudir dels nostres espais en municipis propers a la capital catalana com Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Hospitalet de Llobregat, Cerdanyola, Mollet del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Terrassa, Sant Andreu de la Barca, Granollers, Mataró, Calella i Girona.

Identificaràs els nostres locals per seguir el mateix estil modern i sofisticat. Destaquen els detalls amb llums LED, plantes i arbres així com altres elements decoratius que s’integren a l’espai.

Comptem amb una xarxa WiFi gratuïta per a clients i punts de càrrega per a dispositius electrònics. Podràs treballar o estudiar amb el teu ordinador a les taules més altes i àmplies, llegir un bon llibre i desconnectar a les nostres còmodes butaques. Tenim espai per a tothom!

Tot i que comptem amb un obrador central des del qual diàriament repartim a tots els nostres establiments, en algunes de les nostres cafeteries també podràs veure en directe com elaborem de forma artesanal tots els nostres productes.

En definitiva i tal com ens defineix el fundador de 365 Obrador comptem amb espais agradables, amplis i equipats amb una àmplia oferta de productes amb bona relació qualitat preu.

Quina és la teva preferida?

Són moltes les persones que diàriament comparteixen a les xarxes socials les seves anècdotes i experiències viscudes a les nostres cafeteries. Des de trobades amb amics i familiars per gaudir d´un esmorzar o berenar, passant pel costum de començar el dia degustant el nostre cafè ecològic o el gaudi dels nostres productes acabats de fer cada matí.

Pensem que crear espais còmodes i acollidors fa de les nostres cafeteries llocs especials. Per això, quan inaugurem un nou local tenim com a tradició obsequiar amb cafè o pa a tot aquell que ens visita.

A més, sabies que també regalem un cactus als primers en arribar-hi? És una manera de transmetre i mantenir viva la nostra il·lusió per cada nova oportunitat d’apropar-nos a les persones i aconseguir que a 365 se sentin com a casa.

En aquest mapa interactiu podràs descobrir totes les cafeteries 365 Obrador properes a tu. Tens alguna preferida? Explica’ns-ho!

Search