La nostra història

comença l'any 2000 en un antic graner situat al barri barceloní de la Zona Franca.

Pot semblar una bogeria, però teníem tanta il·lusió per aconseguir el nostre somni que en aquell moment ho vam materialitzar com vam poder.
Així va començar un camí de dur treball i esforç, en un espai on diàriament ens entestàvem a complir el nostre objectiu: oferir a veïns i amics productes artesans elaborats amb ingredients de la millor qualitat.
La Zona Franca és popularment coneguda pel caràcter actiu dels seus habitants. Per això sabem de primera mà què significa el comerç de proximitat, sempre al peu del canó, el veritable prescriptor a la vida real, l’ànima de qualsevol barri.
La nostra família va començar a créixer així, prioritzant el tracte proper amb el client, aconseguint una cosa primordial: la seva confiança.

La confiança dels nostres clients, el motor de 365

Allà, en aquell antic graner, on produíem i veníem, ens va captivar el fet que la gent comprés productes elaborats per la nostra família i marxés sempre amb un somriure.
Creiem en el respecte profund de les persones i sabem que una actitud amable és el camí cap a la felicitat. Per nosaltres, el client i les seves necessitats són el centre de la nostra activitat. Gràcies a això, i a la nostra sòlida ètica del treball, l’espai aviat ens va quedar petit.
De mica en mica, al costat de les persones que ens visitaven diàriament, vam anar ampliant, millorant i evolucionant les idees que ens mouen. La societat no ha parat de transformar-se, però sempre hem aconseguit adaptar-nos gràcies a la innovació i l’experimentació, sense perdre mai de vista els nostres orígens.

Ara, la nostra gran família és una organització consolidada, amb presència a molts punts de la geografia catalana, però encara ens queda un llarg camí per recórrer perquè volem ser un referent i participar en la transformació cap a una societat millor i més feliç. I ho volem fer preservant el valor de l’artesania i la tradició, per transmetre a les noves generacions la nostra passió i respecte pel nostre ofici d´elaborar pa.