Els nostres valors

Missió:

Fem que cada dia sigui un bon dia per als nostres clients i equip, oferint de manera pròxima i amable, productes de fleca i cafeteria de qualitat al millor preu.

Volem que els nostres clients gaudeixin de moments especials cada dia, arribant a ser un referent en el barri amb botigues acollidores que disposin d’un servei en barra personalitzat i àgil amb un horari ampli durant tots els dies de l’any.

Ens sentim part del barri i molt prop dels nostres clients i veïns per a atendre’ls diàriament. Ens agrada conèixer els costums i hàbits que influeixen en cadascuna de les nostres botigues.

El somriure és el vehicle perfecte per a alegrar el dia als nostres clients. La confiança que el client diposita en nosaltres és la nostra responsabilitat conservar-la.

Gràcies als nostres obradors, la producció està garantida. Per a nosaltres, és essencial mostrar el procés artesà d’elaboració dels nostres productes, ja que el nostre ofici es remunta a molts anys enrere. El nostre pa s’elabora amb massa mare i fermentació llarga i el cafè que servim és ecològic, molt al moment i de comerç just.

 

Valors

A 365 Obrador, ens regim per tres valors fonamentals.
Aquests ens defineixen i ens serveixen de guia per al dia a dia de la companyia:

Honestedat

Vetllem sempre pel bé de les persones, tant dels nostres clients com de les persones que formen part de 365. Actuem amb lleialtat, transparència i complint les normes. Ens agrada comunicar amb transparència, sense ocultar informació.

Respecte i Amabilitat

Prioritzem el tracte amable amb totes les persones que ens envolten, captem les seves necessitats i tractem d’ajudar-los en tot el possible.

Millora Contínua

Apliquem processos i sistemes que ens assegurin obtenir els millors resultats, fomentant el treball en equip, així com un compromís constant amb l’aprenentatge i la millora contínua.