Els nostres valors

Persones

El client, els nostres treballadors i totes les persones amb qui ens relacionem de forma directa o indirecta són la raó de ser de 365.
Tenim un gran compromís social, per això ens agrada formar part de les associacions de comerciants de barri, relacionar-nos amb altres negocis locals, formar part d’entitats culturals, fer tallers i formacions.
Ens agrada estar a prop de les persones i aconseguir que quan vinguin a les nostres botigues se sentin com a casa.

Artesania

A 365 Obrador fem pa diàriament als nostres obradors. Per nosaltres és molt important mostrar el procés artesà d’elaboració dels nostres productes, ja que el nostre ofici es remunta a molts anys enrere.
El nostre pa s’elabora a partir de massa mare i fermentació llarga. També servim cafè ecològic mòlt al moment per aconseguir tot el seu sabor.

Tradició

Ens agrada conèixer els costums i hàbits que influeixen al voltant de cadascuna de les nostres botigues. Participem a festes majors, diades i celebrem tots els dies assenyalats del calendari.

Passió

365 és passió, respecte per l’ofici i molta dedicació. Passió per les coses ben fetes, per l’atenció al client i pel nostre ofici.

Respecte

Som una companyia construïda des del respecte profund per les persones.
Creiem que una actitud amable és el camí cap a la felicitat.