Celebrem els 10k seguidors a Instagram amb un concurs molt especial!

Hem arribat als 10K seguidors a Instagram! I volem donar-vos 10.000 GRÀCIES!

Per a celebrar aquest moment tan especial, hem decidit llançar un concurs que et farà salivar més que quan traiem del forn els nostres Joanets, dauradets i fumejants…

5 premis per a cinc panarres!

Primer Premi: Ets dels que no poden començar el dia sense un bon cafè? Aleshores aquest premi t’interessa! 30 dies de cafè GRATIS. Sí, has llegit bé! Un mes sencer per gaudir del nostre cafè acabat de fer.

Segon Premi: Si ets més de pa que de cafè, aquest és podria ser el teu dia de sort! 30 dies de pa GRATIS. Un mes de cruixents matins t’espera!

Tercer, Quart i Cinquè Premi: Has provat els nostres famosos Joanets? Els guanyadors aconseguiràn una caixa amb una dotzena de Joanets perquè es delectin i els comparteixin amb qui vulguin (o no, com decideixin!)

Com participar? És bufar i fer ampolles!

Segueix-nos al nostre compte @365Obrador (si encara no ho fas).

Puja un story compartint el teu “moment 365”. Pot ser aquell instant en què et prens el teu cafè matiner, quan comparteixes un Joanet amb algú especial o simplement gaudint del nostre pa.

Recorda etiquetar-nos al teu story perquè el puguem veure!

Participa des del 27 de setembre fins al 3 d’octubre. El mateix dia anunciarem els guanyadors, un cada hora a través de stories. I, per descomptat, farem un post recopilant les meravelloses instantànies guanyadores!

LLUM, CÀMERA, ACCIÓ!

En participar, acceptes que 365 Obrador utilitzi als seus canals oficials de comunicació les imatges que comparteixes. Així que assegura’t que el teu “moment 365” sigui èpic!

Vinga, panarres i cafeters del món! És hora de celebrar, compartir i, per descomptat, degustar! Molta sort a tots! Estem desitjant descobrir com són els vostres moments 365.

Search