A les nostres cafeteries gaudiràs de cafè ecològic i productes artesans

Les nostres cafeteries són llocs amplis i lluminosos, perfectes per a passar una estona agradable degustant deliciosos productes artesans. En 365 Obrador portem més de 20 anys oferint a veïns i amics productes de fleca, pastisseria i cafeteria elaborats amb ingredients de la millor qualitat.

Ens mou el respecte profund cap a les persones i creiem fermament que una actitud amable és el camí cap a la felicitat. Per això situem als nostres clients en el centre de la nostra activitat, prioritzant el tracte pròxim aconseguint així una cosa fonamental, la seva confiança.

En tot aquests anys no hem deixat de millorar, adaptant-nos a qualsevol repte gràcies al treball en equip. Així, innovant i treballant de manera constant per a aconseguir els nostres objectius, hem aconseguit arribar on estem sense oblidar els nostres orígens.

Volem ser un referent i participar en la transformació cap a una societat millor i més feliç. I volem aconseguir-ho preservant el valor de l’artesania i la tradició, per a transmetre a les noves generacions la nostra passió i respecte per la nostra professió.

On trobar cafeteries 365 Obrador?

Actualment 365 Obrador és una organització consolidada amb presència en nombroses ubicacions de la geografia catalana. En aquest mapa interactiu podràs descobrir tots els locals així com la seva adreça exacta i número de telèfon de contacte.

Aquí pots descobrir més sobre les nostres cafeteries amb encant a Barcelona i la resta de Catalunya!

Productes de fleca, pastisseria i cafeteria elaborats amb amor

En els nostres locals trobaràs productes de fleca, pastisseria i cafeteria elaborats diàriament en els nostres obradors propis.

Treballem contínuament per a desenvolupar nous productes adaptats a les necessitats dels nostres clients. Quan visitis els nostres locals podràs triar el teu pa favorit entre 18 tipus diferents per a qualsevol ocasió, però pròximament ampliarem la nostra oferta afegint un tipus de pa sense gluten. Perquè tothom té dret a gaudir d’aquest deliciós aliment!

Amb el pa que elaborem diàriament preparem entrepans amb un ampli assortiment d’embotits, vegetals, salses i altres menges que destaquen en la nostra carta com a truita de patates, pollastre arrebossat o formatge brie.

També comptem amb una àmplia selecció de productes de pastisseria i brioixeria. Croissants, coques, bescuits… sense oblidar els nostres deliciosos Joanets!

Per a celebrar moments especials elaborem pastissos, lioneses, massini, braços de gitano i bandes amb les millors fruites. Els deliciosos farcits de nata, xocolata i crema no deixen indiferent a ningú! I a més per a les dates assenyalades del calendari també llancem productes especials per a gaudir de les festes de la millor manera possible! Ara s’acosta Halloween i en els nostres establiments no faltaran els tradicionals panellets, galetes amb formes terrorífiques i un esponjós bescuit de carabassa.

Finalment parlarem sobre els nostres productes de cafeteria, destacant el nostre aromàtic cafè ecològic. Produeix el menor impacte mediambiental possible durant tot el seu cicle de vida, des de la seva plantació fins al moment de consum i posterior reciclatge. A més, es conrea de manera natural, sense afegir components químics o pesticides perjudicials per a la salut. També pots triar entre una gran varietat de tes, infusions i altres begudes i sucs naturals.

T’esperem!

Search